За нас

УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,
Добре дошли на страницата на Сливенска Търговско-Промишлена Палата. Целта ни е чрез нея да подобрим комуникацията с нашите членове, а също така и с представителите на бизнеса, фирми и организации от страната и чужбина. Тук ще намерите актуална информация за предоставяните от нас услуги, за предстоящи прояви и събития, организирани от Палата или съвместно с други институции или организации. Искрено се надяваме, че по този начин ще улесним и двупосочната връзка между нас по всички въпроси и проблеми от взаимен интерес.


СЛИВЕНСКА ТЪРГОВСКО-ПРОМИШЛЕНА ПАЛАТА е основана през 1990 г. на принципитe на доброволното членство, автономия и самофинансиране. Регистрирана е по Закона за юридическите лица с нестопанска цел. Тя е обществена неполитическа организация за подпомагане, насърчаване, представителство и защита на стопанските интереси на членовете си. В условията на съвременната пазарна икономика СлТПП се стреми да развива новите икономически тенденции чрез сътрудничество с представителите на местната и държавна власт, деловите среди в страната и чужбина, насърчаване на производителите и търговците и стимулиране на външно-търговската им дейност, формирането на пазарно поведение и привличане на чуждестранни инвестиции.

Стратегията на СлТПП е насочена към реализиране на основната й цел – да бъде в услуга на своите членове и чуждестранните им партньори за ползотворно сътрудничество и постигането на реални резултати от съвместната им дейност.Управителен съвет – членове

КОЛЬО КОЛЕВ –ПРЕДСЕДАТЕЛ
РАДОСТИН КОЙЧЕВ –ЗАМ. ПРЕДСЕДАТЕЛ
ДИМИТЪР КАМБУРОВ
ОГНЯН ТОШЕВ
ЗДРАВКО ДИЧЕВ
ВЕСЕЛИН ВАСИЛЕВ
АВРАМ АВРАМОВ
ЙОРДАН ЙОРДАНОВ
ВЕСЕЛИНА ВАСИЛЕВА

Контролен съвет – членове

МАРИЯ СТОЙКОВА
РАДКА ВАСИЛЕВА
МИЛЕНА ПЕЛИШЕВА 

Copyright © 2008-2023 СЛИВЕНСКА ТЪРГОВСКО-ПРОМИШЛЕНА ПАЛАТА | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев