17-то издание на националното изложение „Произведено в Молдова“

снимка
14.12.2017 / 08:50

Българската търговско-промишлена палата има удоволствието да информира, че 17-то издание на националното изложение „Произведено в Молдова“ ще се проведе в периода 31 януари – 4 февруари 2018 г. в Международния изложбен център „Молдекспо“ (Кишинев).

 

Събитието се организира ежегодно от Молдовската търговско-промишлена палата (МТПП), като освен подкрепа за местния бизнес и услуги, събитието предоставя и множество възможности за установяване на бизнес партньорства и сътрудничество.

 

В тази връзка, програмата ще включва и организирането на Международен бизнес форум на 1 февруари, в чийто фокус ще бъде промотирането и установяването на бизнес отношения между компании от регионите на Дунав, Черноморския басейн, ЕС, ЦЕФТА и др.

 

Форумът се организира в сътрудничество с Правителството на Молдова, Кметството на гр. Кахул, Общински съвет на южните региони на Молдова, както и платформата EEN – Enterprise Europe Network. Очаква се над 150 компании от Молдова и чужбина да участват във форума, представящи множество бизнес сектори като земеделие, хранителна промишленост, ИКТ, текстил, строителство, възобновяема енергетика, автоиндустрия, творческа индустрия и др.

 

Проявяващите интерес фирми и предприемачи могат да се свържат с департамент „Международни отношения“ на МТПП по е-мейл до een@chamber.md или по телефон на +373 2222 1391 (~2626).

 

 
 

Copyright © 2008-2018 СЛИВЕНСКА ТЪРГОВСКО-ПРОМИШЛЕНА ПАЛАТА | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев