Обучение "Внедряване, поддържане и одитиране на Система за управление на безопасността на храните, основана на принципите на НАССР"

снимка
02.11.2017 / 09:07

Търговско-промишлена палата - Стара Загора организира обучениe за вътрешни одитори на системи за управление на безопасността на храните, основана на принципите на НАССР, което ще се проведе на 09.11.2017 г. от 09:00 до 17:00 часа в семинарната зала на Палатата.

Обучението е предназначено за ръководители и специалисти от организации, произвеждащи храни, които пряко отговарят за изграждане, поддържане и преглед на НАССР система за управление на безопасността на храните. Изискванията на Закона за храните се отнасят за всички производители на храни, включващи целия жизнен цикъл на хранителната верига - от добива на суровини до крайната реализация на продуктите.

 

Целта на обучението е придобиване на необходимите знания и умения за разработване, внедряване и поддържане на НАССР система в предприятията за производство на храни, както и за провеждане на вътрешни одити на система за управление безопасност на храните, основана на принципите на НАССР, съгласно законодателните изисквания.

 

Лектор на обучението е д-р Елена Канева, зам. директор на РЗИ - Стара Загора. Обучението ще се проведе по приложената програма.

Участниците в семинара ще получат Сертификат за завършено обучение за вътрешни одитори на НАССР системи. Такса за участие за фирми членове на ТПП - Стара Загора - 120 лв. (без вкл. ДДС).Такса за участие за фирми не членове на ТПП - Стара Загора - 150 лв. (без вкл. ДДС). Таксата включва: учебни материали, 2 кафе паузи, обяд, сертификат.

 

Краен срок за регистрация: 07.11.2017 г.

За заявяване на участие, моля попълнете приложената регистрационна форма и я изпратете на office@chambersz.com.

 

За повече информация: 042 626297, 0888 337720 - Красимира Соколова.

 

Приложение: Регистрационна форма

Прикачени файлове към новината

 
 

Copyright © 2008-2018 СЛИВЕНСКА ТЪРГОВСКО-ПРОМИШЛЕНА ПАЛАТА | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев