Професионална асоциация на медиаторите в България организира Международна лятна школа по комуникация, преговори, медиация

снимка
23.05.2017 / 13:16

аква е идеята: С лекции и практически занимания край брега на Черно море ще имате уникалната възможност да овладеете процесите на взаимното разбиране, да подобрите уменията си за диалог, насочен към конкретен резултат, както и да подпомагате другите в процеса на комуникация и преговори. Обучители са водещи медиатори и експерти от Европа и САЩ.

 

Какво предлагаме:

 

Опция 1 - програма с теми по комуникация и преговори, подходяща за широк кръг от специалисти. Съдържа авторски разработки по актуални въпроси.

 

Опция 2 - програма с надграждащи теми по медиация, подходяща за сертифицирани медиатори. Имате възможност да профилирате базовите си знания и да получите първите си точки (кредити) за специализирано обучение по търговска медиация (ТМ), семейна медиация (СМ), за решаване на потребителски спорове (ПС).

 

* Възможност за избор на предпочитани теми: избирате предварително в какво занятие да се включите. Заниманията ще се провеждат едновременно по различни теми.

 

** По време на лекциите е осигурен превод на български език.

 

Лектори: Артур Тросен (Германия), Доминик Вахлиг (Германия), проф. Дана Рон (Латвия), Брус Уитфийлд (САЩ), Вадим Рахлис и Андрей Бигдан (Украйна).

 

Такса за участие в обявените модули - 190 лв. за 5 дни или 120 лв. за 3 дни.

 

Допълнителна информация можете да намерите на www.pamb.info

 
 

Copyright © 2008-2019 СЛИВЕНСКА ТЪРГОВСКО-ПРОМИШЛЕНА ПАЛАТА | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев