Изкуството да изграждаш лоялност у клиентите - интерактивен семинар, 27 април 2017

снимка
25.04.2017 / 09:36

Enterprise Europe Network към Българската търговско-промишлена палата организира семинар на тема Изкуството да изграждаш лоялност у клиентите, който ще се проведе на 27 април 2017г. от 9.30ч. в Палатата, на адрес ул. „Искър“ № 9.

 

Редица компании, които искат да увеличат приходите си, имат проблем със задържането на клиенти. Ето защо Enterprise Europe Network към БТПП цели да подпомогне всички тези компании в откриването на нови подходи и умения за справяне с проблема.

 

Печелившото отношение към лоялния клиент ще представи Антония Кръстева, която има богат бизнес опит и от години е обучител в сферата на грижата за клиентите и изграждането на дълготрайни връзки с потребителите.

 

Трите главни теми, които тя ще разисква с участниците, са „Фокус върху клиента“, „Пътуването на клиента с нас“ и „Обслужването на клиентите като стратегия на фирмата“.

 

Семинарът е насочен главно към управители, мениджъри бизнес развитие, търговски представители, бранд и PR мениджъри, които се интересуват от последните нововъведения в сферата на маркетинга, насочен към ефективно увеличение на продажбите посредством наличните за компаниите клиенти.

 

Участието ви в това обучение ще ви гарантира редица ползи и конкурентни предимства, сред които:

 

запознаване с последни тенденции и насоки относно изграждането на мрежа от лоялни клиенти

видимо увеличаване на ръста на продажбите

увеличаване на продажбите единствено чрез налични инструменти и информация

на ваше разположение ще бъде доказан експерт в изграждането на лоялност у клиентите

 

Участието в събитието се извършва през панел за регистрация на сайта на БТПП: http://www.bcci.bg/payment_bcci/index.php?act=semview&id=517&lang=bg

 

Програмата може да видите: http://www.bcci.bg/payment_bcci/userfiles/Cust%20Loyalty%20Programme%20final%287%29.pdf

 

Крайният срок за регистрация е 25 април 2017г.

 

За повече информация, моля не се колебайте да се свържете с: Европейски иновационен и информационен център към БТПП, Имейл: een@bcci.bg, Телефон: +359 (2) 8117 525 / 515 / 505

 
 

Copyright © 2008-2019 СЛИВЕНСКА ТЪРГОВСКО-ПРОМИШЛЕНА ПАЛАТА | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев