Покана за Българо-китайски бизнес форум

снимка
12.04.2017 / 08:09

Българската търговско-промишлена палата и Федерацията на промишлеността и търговията на Китай организират Българо-китайски бизнес форум на 21 април 2017 г. /петък/ от 10 часа в Палатата.

 

Представители на Федерацията на промишлеността и търговията на Китай ще посетят България с цел запознаване с бизнес климата и инвестиционни възможности на страната, както и обмен на информация и идеи за сътрудничество в сферите от взаимен интерес.

 

Делегация ще бъде водена от г-н Хуан Жежу, изпълнителен заместник-председател на Федерацията на промишлеността и търговията на Китай. От интерес за делегацията е провеждането на срещи с български компании от секторите: инвестиции, енергетика, алтернативни енергийни източници, селско стопанство, инфраструктура, текстилна промишленост, машиностроене, високи технологии и др.

 

Фирмите, които имат желание за участие във форума, следва да изпратят попълнена регистрационна карта в срок до 19 април (сряда) на e-mail: v.velichkov@bcci.bg или факс: 02 987 32 09. Участието във форума е безплатно.

 

За допълнителна информация: БТПП, Дирекция ”Международно сътрудничество и международни организации”, тел.: 02 8117 497, 8117 494.

 

Приложение:

 

Регистрационна карта с проекто-програма

 

Списък с членовете на китайската делегация.

Прикачени файлове към новината

 
 

Copyright © 2008-2019 СЛИВЕНСКА ТЪРГОВСКО-ПРОМИШЛЕНА ПАЛАТА | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев