Бизнес форум София-Тайпе

снимка
12.04.2017 / 08:05

Българската търговско-промишлена палата (БТПП) има удоволствието да Ви уведоми, че в сътрудничество с Китайската асоциация за международно икономическо сътрудничество (CIECA) и TAITRA-София организира тайванска бизнес делегация до България и провеждането на 5-тия Бизнес форум София-Тайпе, който ще се проведе на 19 април 2017 г. в сградата на БТПП. Предвиждат се и В2В срещи, като тайванската делегация от CIECA ще представлява секторите:

 

∙ Хранително-вкусова промишленост

 

∙ Екология и околна среда

 

∙ Биотехнологии и фармация

 

∙ Смарт технологии, прецизно-измервателна техника, машиностроене

 

∙ ИКТ и иновации

 

∙ Консултантски услуги, хотелиерство туризъм, текстилна промишленост, строителство и др.

 

Актуален списък на тайванските фирми, съставляващи делегацията, е прикачен към това съобщение.

 

Тайван се характеризира като основен износител на електроника, телефонни апарати и други аудио-видео апарати, смарт технологии и иновации в редица индустрии, като все повече се засилва и интереса към инвестиране в България и към внос от България на традиционни хранителни стоки.

 

Заинтересованите български компании могат да заявят своето участие в 5-тия Бизнес форум София-Тайпе, като в срок до 13 април (четвъртък) изпратят попълнена регистрационна форма на e-мейл v.velichkov@bcci.bg или факс 987 32 09.

 

Участието е безплатно, работни езици са български и английски, като е осигурен превод за официалната част. За повече информация – дирекция „Международно сътрудничество и международни организации“ на телефон 02/ 8117 497 (~421, ~489) и е-мейл v.velichkov@bcci.bg или irelations@bcci.bg.

 
 

Copyright © 2008-2019 СЛИВЕНСКА ТЪРГОВСКО-ПРОМИШЛЕНА ПАЛАТА | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев