Търговски мисии в Турция, март 2017 г.

снимка
22.02.2017 / 14:20

Паралелно на някои значими изложения в Турция се провеждат и търговски мисии. Тези мисии, координирани от Министерството на икономиката на Република Турция, се организират от съюзите на износителите, на които официално се възлага тази задача и една фирма-организатор на изложения. Целта е да се свържат чуждестранните купувачи с турските производители и износители и по този начин да съдействат за развитието на двустранната търговия.

 

В тази връзка по един представител на българските фирми-вносителки от съответния бранш е поканен да се включи в следните търговски мисии:

 

UNICERA Istanbul 2017 – изложение за керамика, кухня и баня, 07-10 март 2017г., гр. Истанбул

http://unicera.com.tr/index.aspx?ln=2

Exposhipping Expomaritt 2017 – 14-то международно изложение за корабостроителната индустрия, 20 – 23 март 2017 г., гр. Истанбул

http://www.expomaritt.com/

Premiere Vision Istanbul – изложение за текстил и мода, 21 – 24 март 2017 г., гр. Истанбул

http://www.premierevision-istanbul.com/

City Expo – 7-мо изложение за градоустройство и технологии, 21 – 24 март 2017 г., гр. Анталия

http://www.antalyacityexpo.com/en/

 

Разходите по настаняването, включително и закуската, на одобрените за участие български фирми се поемат от Министерството на икономиката на Република Турция. Програмата, предвидена за представителите на фирмите-участнички, в общи линии включва брифинг, двустранни срещи, посещение на изложението и посещение на производствени бази.

 

Приложеният формуляр за участие следва да бъде попълнен от фирмите, желаещи да участват, и да бъде изпратен на електронната поща на Търговската секция в Посолството на Турция sofya@ekonomi.gov.tr в следните срокове: за UNICERA Istanbul – до 1 март ; за Exposhipping Expomaritt - до 6 март; за Premiere Vision Istanbul - до 7 март и за City Expo - до 8 март 2017 година.

 

Приложение: Формуляр за участие

Прикачени файлове към новината

 
 

Copyright © 2008-2019 СЛИВЕНСКА ТЪРГОВСКО-ПРОМИШЛЕНА ПАЛАТА | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев