Презентация на бизнес климата и инвестиционните възможности в Египет

снимка
15.02.2017 / 11:52

Българската търговско-промишлена палата (БТПП) има удоволствието да Ви покани на Презентация на бизнес климата и инвестиционните възможности в Египет с участието на ръководителя на търговския отдел към Посолството на Египет в Румъния, акредитиран и за България – г-н Абдел Рахман Абдел Рауф. Събитието ще се проведе в зала А на БТПП на 21 февруари (вторник) 2017 г. от 10.00 ч.

 

Египет е една от най-важните икономики по пътя на световната търговия, контролирайки два от най-значимите логистични маршрута – Суецкия канал, свързващ Средиземно море и Индийския океан, както и единствената сухопътна връзка между Африка и Азия. Традиционно развити отрасли са текстилната, строителната, хранително-вкусовата и химико-фармацевтичната промишленост. Основни стоки за износ са памук и текстил, петрол и петролни деривати, метали и химически продукти. Египет проявява и интерес към внос на стоки от чужбина като дървесни продукти, машини, съоръжения за земеделието и хранителната промишленост, горива и биохимични продукти.

 

Основни външноикономически партньори на Египет са САЩ, Италия, Индия, Саудитска Арабия, Германия, Русия, Китай, Турция и др. Вследствие на регистрирането на България като страна-производител на хлебна пшеница от страна на Главна агенция за снабдяване със стоки (ГАСС), български фирми и компании вече имат право на участие в провежданите в Египет държавни търгове.

 

При интерес за участие в Презентацията, моля в срок до 20 февруари (понеделник) да изпратете попълнена регистрационна форма на и-мейл: v.velichkov@bcci.bg или факс 987 32 09. Участието е безплатно, работен език е английски.

 

За повече информация: Дирекция „Международно сътрудничество и международни организации” на телефон 02/ 8117 497 (~421, ~489) или е-мейл v.velichkov@bcci.bg и irelations@bcci.bg.

 

 

 

Приложение: Регистрационна форма с проекто-програма

Прикачени файлове към новината

 
 

Copyright © 2008-2019 СЛИВЕНСКА ТЪРГОВСКО-ПРОМИШЛЕНА ПАЛАТА | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев